- Poor starv'ling bard, how small thy gains!
How unproportion'd to thy pains! -

vrijdag 16 april 2010

mexicaanse politie filmt cocaïne snuivende bende tijdens slachtpartij maar doet niets

Hier de complete tekst bij de beelden

VERENIGING VOOR OPHEFFING VAN HET CANNABISVERBOD - VOORMALIG CANNABISTRIBUNAAL

Beste mensen

Hierbij een aankondiging voor het Cannabistribunaal , dank voor jullie medewerking om deze op zoveel mogelijke fora (Facebook, Twitter etc.) te zetten en door te sturen aan mogelijke geinteresseerden. Het belooft wederom een interessante dag te worden.

Beste groeten

Joep
HET CANNABISTRIBUNAAL

Op maandag 3 mei, tussen 10.00 en 17.30, wordt in cafe Dudok in Den Haag voor de tweede keer het Cannabistribunaal georganiseerd.

Op dit tribunaal staat de volgende stelling centraal: "Het cannabisverbod is schadelijk voor de Nederlandse samenleving en moet zo snel mogelijk worden opgeheven"

Deskundigen op het gebied van cannabisbeleid (burgemeesters, politiemensen, wetenschappers en politici) zullen op deze stelling reageren en in debat gaan met het publiek. Vervolgens gaan in het slotdebat de woordvoerders van politieke partijen met elkaar in discussie over de vraag hoe het verder moet met het cannabisbeleid na de verkiezingen. Een onafhankelijke rechtbank beoordeelt de kwaliteit van de gebruikte argumenten. Voor het voorlopige programma zie
http://www.cannabistribunaal.nl

Iedereen die (positieve of negatieve) ervaringen heeft met het cannabisverbod wordt opgeroepen op dit tribunaal te komen getuigen. Het gaat er dus niet om hoe schadelijk cannabis wel of niet is, maar om hoe we het moeten reguleren. Zou een volledig verbod beter zijn dan de huidige gedoogregeling? Of moeten we naar een vorm van regulering zoals bijvoorbeeld bij alcoholische dranken?

Elke burger die meent een belangrijk argument te hebben voor of tegen de stelling is van harte welkom. Hoe beter de kwaliteit van deze getuigenissen, hoe groter de impact op de uiteindelijke conclusie.

Het Cannabistribunaal is voor iedereen toegankelijk, maar inschrijven is verplicht. Stuur voor 15 april een mail naar info@cannabistribunaal.nl met naam en telefoonnummer en het aantal plaatsen dat u wilt reserveren.

Wilt u als getuige optreden en uw verhaal vertellen, laat dat ons dan even weten.

Het Cannabistribunaal wordt live op Internet uitgezonden. De organisatie is in handen van de Vereniging voor Opheffing van het Cannabisverbod, VOC.

VERENIGING VOOR OPHEFFING VAN HET CANNABISVERBOD

Joep Oomen

legalise not legal lies!

zaterdag 3 april 2010

ONDERTUSSEN ERGENS IN DRENTHE - een rot ei bij het paasontbijt

rottend turf
contrastaal

zijn pijp kan wel naar maarten
zo lang al leeg de kop koud
en toch schreeuwen van
kusmeklotenpowezie – de doorgeprikte
tongblaar van een aarshaarluis

maar onweersproken staat deze
kolossale kringspier verlammende
kontkorstkromtaal kakelende puist
zonder pus bij het volk toch
gewoon als windbuil bekend

© ml