- Poor starv'ling bard, how small thy gains!
How unproportion'd to thy pains! -

woensdag 23 juni 2010

tenminste 15 doden en ruim 10.000 gewonden: arnoud boer (groen links) wil een leuk gedichtje

Uit Trouw van 21 juni 2010:

"Justitie heeft maandag in de zaak rond het gifschip Probo Koala tegen een oud-directeur van afvalverwerker Amsterdam Port Services (APS), een chemicus van oliebedrijf Trafigura en de kapitein van het schip tot een jaar celstraf geëist. Tegen Trafigura werd twee miljoen euro boete geëist en ook tegen APS en de gemeente Amsterdam werden boetes geëist."

Je leest zo´n bericht en wat doe je dan? Je schrijft een klein stukje op de site van een Groen Linkser en wijst de lezer er nog eens op dat een Groen Links wethouder wel medeverantwoordelijk was.

Dan kruipt Arnoud Boer achter zijn keyboard en tikketikt:

"Tjonge, Max Lerou. Dat had best in dichtvorm gemogen. Was het misschien nog te pruimen geweest. Nu ben je zich herhalende zuurpruim, vrees ik."

Aldus Boer die het kennelijk maar niks vindt wanneer het collectief geheugen nog eens wordt opgefrist.
Zijn partijgenoot, wijnboerin Marijke Vos, liet de Probo Koala met zijn giftige lading gewoon uit Amsterdam vertrekken. De gevolgen waren desastreus.
Het gif werd gedumpt in Ivoorkust; zeker 15 doden en minstens 10.000, mogelijk 20.000 gewonden en zieken waren er te betreuren.

Wanneer je het daar, in het licht van de actualiteit, nog eens over hebt ben je, als je er geen leuk gedichtje over schrijft, in de ogen van Arnoud Boer, een zuurpruim.

Wij van Cobra kunnen slechts constateren dat het bloed aan de handen van Marijke Vos nu ook de heer Boer aankleeft.

woensdag 9 juni 2010

kiezersbedog van het cda - en o o o wat zijn die slinksen groen



En dit schreef Cees Pluimgraaf in februari op de site van CDA-Den Haag:

19-02-2010 De Standpunten van Cees Pluimgraaff
Op het moment ben ik veel onderweg om de standpunten van het CDA uit te dragen. Wat vooral in Scheveningen speelt is de hoogbouw aan de kust en de woningen die in de haven moeten komen. Het plan Moralis zal ik op de voet volgen en ik vind evaluatie, in de komende jaren voordat verdere bouw wordt ontwikkeld, erg belangrijk. Hierbij moeten we beslist de bewoners en de ondernemers in het betreffende gebied betrekken.

De visserij is een havengebonden activiteit en zal dan ook alle aandacht moeten blijven houden. Havengebonden bedrijvigheid stimuleert de werkgelegenheid. Ook kan het toerisme daarbij een rol spelen.

Daarnaast kan op toeristisch gebied het eerdere plan, namelijk om de bunkers open te stellen als museum, weer worden opgepakt.

Ook ondernemers in Den Haag kunnen op mijn hulp rekenen. Deze doelgroep zit in mijn portefeuille en ik zal me daarvoor zeer inzetten. Een open communicatie is dan ook van groot belang.

Nu lezen we dit op de site van Groen Slinkser Rietveld:

Afgelopen donderdag diende Joris Wijsmuller (HSP) een motie in waarin het college (met het CDA erin) werd opgeroepen om de hoogbouw te 'heroverwegen'. Het CDA stemde tegen.

Slinks? Ja, want ook Groen Slinks stemde tegen heroverweging. Als voormalig coalitiepartner waren zij al voor hoogbouw en vernietiging van het Zuiderstrand.

Arm Den Haag.

woensdag 2 juni 2010

'joran van der sloot verdachte in peruaanse moordzaak'

en de bananenboot kwam van comacabana

onder ons gezegd en gezwogen
we roken een jonko - ze is skaffa man
we droppen nog een pintoe
ik vinger die puta een beetje en conjo
ineens doet ze het niet meer

natuurlijk hebben ze die motjo niet gevonden
met mij kan je niet fucken man
en die tjappie jongen die kiepert
haar zo zonder gewicht

geen moment was ik para
die longen lopen zo vol water
dan ga je echt niet drijven weet je

ik ben zo fucking weerie
hoe dichter je bij mij komt
hoe dichter bij de haaien

© ml